Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

lørdag 4. januar 2014

Fjelltur til Cerro Chato

I dag gikk turen gjennom regnskogen og mot vulkanen Arenal, en tur på 3 km og 750 høydemeter, med andre ord en krevende tur. Her skifter været konstant mellom sol og regn, så regnskogen er meget frodig. Stadig værskifte gjør også at stien vi gikk på var gjørmete og veldig klatt.


Turguiden var nøye på å alltid gå først, og at vi alltid skulle holde oss på stien, samt og passe på hvor vi plasserte armer og bein. Dette fordi regnskogen inneholder flere giftige skapninger som edderkopper og slanger. 

Det gikk ikke lang tid før turguiden stoppet opp, og utbrøt at det var en giftig Koralslange på stien. De som ville se slangen måtte bare komme frem, Marius var høflig og slapp forbi de som ville se på slangen.
Turen videre mot toppen gikk uten flere skrekkopplevelser. Målet på toppen skulle være den fine utsikten med vulkanen, men det var tjukk tåke og ingenting å se. 

Deretter gikk turen ned mot en lagune. Denne turen var meget bratt, vi holdt oss fast med både ben og armer. Heldigvis komme alle helskinnet ned. En del av turfølget sto over denne nedstigningen mot lagunen, da de hadde mer en nok med å komme seg til toppen. 


En lunsj med sandwich, frukt, potetgull og det lokale ølet Imperial ventet da vi var kommet ned igjen.

Til slutt gikk turen til et imponerende fossefall. 


I kveld skal vi ut å spise på en Karbisk restaurant sammen med resten av reisefølget. 



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar