Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

mandag 27. januar 2014

Quito på Hilton!

Da er vi igjen i Ecuador i hovedstaden Quito. 


Vi er innlosjert på Hilton. Da vi kom i natt til hotellet i en sliten taxi, var vi både trøtte i trynet og litt ufreshe etter 21 timer på reisefot. Personellet så ut som de var usikre på om vi var kommet riktig, men det var vi. vi bor nå i 16. Etasje, fantastisk utsikt, kingsize seng, morgenkåper og kaffetrakter på rommet - dette er ikke vi vant til. 

Her tester Marthe ut sengen


Vi hadde en skikkelig bra frokost buffet. Med alt fra bacon, pølser, egg, ris, kjøtt, popcorn og ulike frukter. Men det viste seg at vi spiste frokost i feil restaurant, tross for at vi hadde spurt om vi var riktig. Vi slapp heldigvis å betale ekstra for dette. 

Vi hadde store planer om å trene på hotellets treningssenter. Vi tok i en kikk på det i dag tidlig, men rakk aldri tilbake. I stedet har vi gått rundt i den gamle bydelen av Quito.



Her kjøpe vi en Ponche Magolitas av Manuel Mendoza. Dette er en marengslignende drink bestående av malt øl, eggehvite, vaniljeessens, sukker og med bjørnebærsaus på toppen. Det smakte bedre enn det høres ut som, men ingen favoritt. 


Senere testet Marthe ut ecuadoriske empanadar


På kvelden møtte vi vårt nye reisefølge for turen vår til Galapagos øyene. Med en gjennomsnittsalder på 50 år følte vi oss unge. De fleste kommer fra engelsktalende land som England, New Zealand og USA. I tillegg er det et svensk ektepar med, dette er de første skandinaverne vi har møtt på turen. 

Vi flyr i morgen tidlig til Galapagos øyene, vi gleder oss veldig! Vi har ikke Internett på båten, men kommer med en fyldig oppdatering på mandag! 







2 kommentarer:

  1. så gøy å følge dere. Hva dere opplever! Neste gang dere er på Skype må vi snakke litt mer. Her snør det mye idag. Bra, prøvde meg på ski igår, ok, men bra det kommer litt mer. God tur videre. M

    SvarSlett
  2. Spennende lesing :) men jeg er veldig nysgjerrig på hvordan det går med Marius og all den nye maten?!.. klemmer fra meg

    SvarSlett