Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

torsdag 2. januar 2014

Møte med resten av turfølget

Vi startet dagen med en liten joggetur i parken. Da vi kom tilbake til hotellet ble vi møtt av en turguide som fortalte at det var blitt gjort en feil og at vi befant oss på feil hotell. Det har tydeligvis blitt endringer i bookingen som ikke er videreformidlet til oss. Turguiden ordnet taxi til oss og transporterte oss til hotellet vi egentlig skulle hvert på. Her ble vi møtt av en Resepsjonist som var glad for å se oss, han hadde ventet på oss i to dager, og lurte på hvor vi hadde vært disse to dagene. 

Siden det er første nyttårsdag er det meste stengt. Det er noen fastfood-steder på et kjøpesenter i nærheten som er åpent. Lunsjen ble burger med pommes frites. Det var flotte juledekorasjoner på kjøpesenter.

På kvelden var det felles middag og møte med resten av turfølget. Det er folk fra Irland, Tyskland, Sveits, England og USA. Turguiden er fra Canada. Alle er gode i engelsk så kommunikasjonen går lett. I ettermiddag er planen å bade i varme kilder. Fremover vil det være færre steder med wi-fi så det blir nok litt lenger tid mellom hvert blogginnlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar