Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

lørdag 11. januar 2014

Surfing Turtle Lodge i Paneloya




Etter sightsseing og vulkanboarding i går dro vi ut til Stillehavskysten. 


Vi er innlosjert på Surfing Turtle Lodge som ligger helt nede på stranda. Dette ligger på en halvøy og det er store forskjeller på flo og fjære. Vi måtte ta en liten båt for å komme ut hit. Vi bor i et strandhus. Alle 14 i reisefølge bor på samme rom.


 I dag har vi hatt vår første dag med bare avslapning. Vi har stort sett oppholdt oss på stranda i dag og blitt litt solbrente. Vi har blitt advart om at det finnes rokker i vannet. Disse har en pigg på halen de kan stikke med. Ett par jente ble stukket i forrige uke, men det har ikke forhindret oss i bade.

 

Vi subber bena langs havbunnen for å unngå å komme overraskende på rokkene. Dette fungerer  bra, ingen av oss har sett noen rokke. Det er relativt store bølger her og Marius syns dette er morsomt, Marthe er ikke så begeistret. 


Stedet vi bor på har en egen stiftelse for å opprettholde bestanden av skilpadder. I går var vi derfor med på å slippe fri skilpaddeunger, de var kun en dag gamle. Vi hadde en konkurranse, der første skilpadde ut i vannet vant. Marthes skilpadde, Pelle gikk i ring, og kom langt ned på resultatlisten. 



2 kommentarer:

  1. Så gøy å lese om alt dere opplever!! Høres ut som dere får opplevd og sett masse!!:) Nyt dagene på tur max:-)

    SvarSlett
  2. Takk for det, vi nyter absolutt hver eneste dag!

    SvarSlett