Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

søndag 23. februar 2014

Argentina, Buenos Aires og tangokurs!

I dag tok vi hurtiggående båt over elva Rio De La Plata. Vi hadde igjen litt uruguanske peso vi ønsket å bruke opp, men prisene i butikken på båten var helt vanvittige, så vi sparte pengene.


 Vel fremme i Buenos Aires var første gjøremål klesvask. Vi hadde omtrent ikke et eneste rent plagg igjen. Etterpå vekslet vi inn dollar og de resterende uruguanske pengene til argentinske peso. Vi fikk en god vekslingskurs så vi vekslet inn en del penger, nok til de fem dagene vi skal være i Argentina, pluss shopping.


Deretter gikk vi en tur rundt i byen. Buenos Aires er en veldig stor by med sine 13 millioner innbyggere. Vi dro til Obelisco, et høyt tårn som er et symbol for byen. Casa Rosada der Evita Peron snakket til folket. Den nye bydelen, Puerto Madero. Dette var en fattig bydel som nå er blitt total renovert, hvor alle gatene har fått kvinnenavn. 


På kvelden var det tango som sto på programmet. Først var der en halvtimes dansekurs, vi fikk en innføring i grunntrinnene i tango. Vi følte vi fikk litt taken på det. 




Etterpå var det 3-retters middag der vi fikk vår første argentinske biff, den var meget saftig. Det blir helt garantert flere biffmåltider i Argentina. Til drikke fikk vi servert vin. Etterpå var det tangoshow. Vi fikk se hvordan dansen har utviklet seg gjennom 1900-tallet, bra show med flinke dansere.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar