Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

tirsdag 11. februar 2014

Båtliv, bading og strender

Rett etter frokost gikk vi en liten tur i den gamle bydelen. Marius fikk seg ny badeshorts. Marthe var svært fornøyd, hun har kritisert den gamle shortsen til Marius hele turen. Marthe ønsker også å fremheve at den gamle var 12 år gammel.


Etterpå reiste vi på båttur. Vi ankret opp ved 3 forskjellige strender og badet fra båten. 


På den ene plassen var det dypt nok til å hoppe fra toppen av båten, ca 4 m høyde. Marius stupte, Marthe tok bilder. Guiden vår likte å ta backflipp, han ga Marius instruksjon på dette, og det gikk bra, Marius klarte å ta backflipp.

Det hører også med til historien at det var gratis caipirinha ombord. Man forsynte seg selv fra en 10 liters bøtte! Hver gang den nærmet seg tom ble den fylt opp igjen. Enkelte på båten ble ganske fulle etterhvert...


Ved den siste stranden var vannet ekstremt varmt, nærmere 30 grader, og det virket ikke avkjølende i det hele tatt. Her svømte vi helt inn til stranden og badet en halvtimes tid. Da vi kom opp av vannet på båten igjen var det faktisk litt kaldt å gå opp av vannet, selv om det er 35 grader i lufta. Det forteller litt om hvor varmt vannet var.


Vi satt i sola hele dagen, og var antageligvis ikke flinke nok til å smøre oss mellom hvert bad. Marius ble litt solbrent. 
I morgen reiser vi til Iguaso Falls, dette gleder vi oss veldig til! Avreise fra hotellet er 03:30, altså midt på natta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar