Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

torsdag 20. februar 2014

Sykkeltur og chivito



I dag har vi leid sykler og syklet langs elvepromenaden. Her var det 10 km lang godt tilrettelagt brede gang- og sykkelstier.

 Elven, Rio De La Plata er forøvrig verdens bredeste elv. På det bredeste er den 220 km. Den ser ut som et hav man kan ikke se over til andre siden. 

Syklene var av noe lavere standard enn vi er vant med. Seks gir, fire av dem virket. Bremsene var av den gode gamle typen som ikke greide å låse hjulene. Vi fikk hjelm på forespørsel, dette er nok ikke vanlig her, for vi så ingen andre med hjelm. 

Vi syklet til enden og passerte ett par strender. Det fristet ikke å bade ettersom vannet var brunt og grumsete. Underveis stoppet vi for lunsj. Vi testet ut den lokale retten Chivito. Sandwich med biff, bacon, skinke, egg, ost, tomat, oliven, salat og en vanvittig stor porsjon pommes frites. Dette smakte godt! Men vi hadde ikke sjans til å spise opp pommes friten. 

Temperaturen i dag var rundt 35 grader, selv om det var delvis overskyet. Vi ble overrasket hvor varmt det faktisk var, vi er tydeligvis blitt vant til varmen. 





Da vi var ute å spise på restaurant på kvelden, var det en mann i legefrakk som tilbø å ta blodtrykk av folk, Marthe ble fascinert av dette.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar