Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

onsdag 5. februar 2014

Brasil og Rio De Janeiro!

 I går var siste dag i Quito. Vi brukte dagen til avslapping etter den tøffe fjellturen. Vi spiste på en ecuadoriske lunsjrestarant. Her var det en fast 3-retters meny. Det skjønte vi først da den første retten kom på bordet uten at vi hadde bestilt. Denne retten var en veldig søt variant av risengrynsgrøt og noen forvokste rosiner. Retten ble servert lunket og smakte slett ikke verst. Rett nr 2 var en suppe med gulrøtter, poteter, sitrongress og amaranth. Dette var også godt, men Marius var ikke så begeistret for potetene. Til hovedrett kunne vi velge mellom kylling eller kjøtt. Vi valgte hver vår rett og ble gode og mette. Det var også inkludert ett glass juice hver. Totalt ble regningen for oss begge i underkant av 40kr, billigste 3-retters noensinne.



Så ventet en litt lang reise til Rio De Janeiro, via Lima. Vi reiste fra Quito kl 15, og var fremme på hostelet i Rio kl 08. Vi fikk ikke sove mye på veien og var veldig trøtte, rommer vårt var ikke klart. Først kl 11 fikk vi ett rom, Marthe la seg straks til å sove. Marius gikk for å ta ut penger i minibanken, men kortet ble ikke godtatt i de to bankene han prøvde. Senere klarte Marthe å ta ut penger i en annen bank. Deretter gikk vi på stranda, Copacabana! Vi klarte nesten ikke å holde oss våkne, og duppet av flere ganger. 

På kvelden spiste vi på buffetrestarant. Her ble maten vi hadde forsynt oss med veid, også betalte vi per kg. OK mat, vi ble mette. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar