Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

søndag 2. februar 2014

Taubane 4000 m og marked


I dag var det sol og klarvær i Quito, og en god anledning for å ta taubanen i Quito. Vi fant ut at vi skulle gå til taubanen, da vi trodde det var en grei vei å gå. Veien gikk i oppoverbakke, og da vi trodde vi var fremme viste det seg å være et busstopp. Vi rotet oss inn på et universitetsområde og en øde vei. Da vi spurte om veien var det tydeligvis et godt stykke igjen. Derfor tok vi til slutt taxi opp. 


Taubanen tok oss fra 3100 meter opp til 4000 meter på åtte minutter. I klarvær var det en fantastisk utsikt over byen. Quito er en stor by som strekker seg over 50 km og har over 2 millioner innbyggere, rundt byen ligger flere vulkaner. Oppe på toppen merket vi at det var tynnere og kaldere luft når vi beveget oss. 



Senere på dagen var vi på marked. Her kjøpte Marthe seg en poncho, og var fornøyd med å få prutet ned prisen fra 23 til 20 dollar, Marius mente hun ble lurt. Marius kjøpte seg senere "rayban" solbriller og fikk prutet prisen fra 10 til 6 dollar.

Marius fornøyd med nye solbriller og skokolademilkshake. 


På kvelden testet Marthe ut fiskeretten chevice. Råmarinert fisk og reker med lime og rødløk. Marthe satser på å smake en bedre chevice senere på turen. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar