Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

torsdag 13. februar 2014

Iguassu Falls - en av turens høydepunkter!

Allerede kl 03.30 dro vi avgårde mot Iguasso Falls (Foz do Igacu). De tre første timene av bussturen gikk på svingete veier og mange fartsdumper, når bussen i tillegg var av noe laverer standard var det vanskelig å få sove. kl 06 hadde vi do- og matstopp, Marthe spiste en hamburger til frokost. Vi ankom San Paulo akkurat i tide for å rekke flyet videre til Igacu. 


Iguasso Falls består av 275 fossefall, og ligger på grensen mellom Brasil og Argentina. I dag har vi vært på den brasilianske siden. Kreftene, størrelsen og lyden av fallene var overvellende. Et svært vakker syn! Vi gikk langs fossefallene, veien tok oss til slutt på en bro over fossefallene. 




Marius ivrige bading i går resulterte i en propp i hans ytre øregang. Over natten ble hørselen dårligere, og flyturen ble meget smertefull. Med guiden til hjelp fikk Marius øredråper på apoteket. Dråpene besto av ampulle og tørrstoff, og bruksanvisningen var på brasiliansk. Marthes spansk kom derfor til nytte, og forhåpentligvis var oversettingen riktig. Medikamentet ble sjekket opp mot felleskatalogen uten treff, men i følge Marius er han i bedring. Og vi tror øregangen hans snart er åpen igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar