Reiseruten går søm følger ...

Reiseruten går som følger...

Rundtur Mellom-Amerika: Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala.

Ecuador, De Nederlandske Antillene, Venezuela

Galapagos øyene

Rundtur Sør-Amerika: Brasil, Paraguay, Uruguay, Argentina, Chile, Bolivia, Peru

onsdag 5. mars 2014

Sucre - mer karnevalgalskap og salsakurs

Vi forlot i dag Potosi og dro til Sucre. Sucre er hovedstaden i Bolivia, og ligger på 2500 moh og er også på UNESCOs verdensarvliste. Ingen tvil om at det er enklere å puste her i "lavlandet". 


    Fra vårt koselige hotell

Da vi ankom hotellet var det full fest. Familie og venner av hotellets eier danset, sang, spilte musikk og drakk, og ikke minst sprutet både vann og skum på hverandre. 
På grunn av karnevalet var de fleste butikker og restauranter stengt i byen. Men en restaurant, som samarbeider med G Adventure, åpnet kun for oss. Her fikk vi kjempe gode hamburgere med pommes frites, salat og drikke til kun 25kr. 



Karneval galskapen pågår fortsatt, heldigvis siste dag i dag, dette gjorde at vi igjen ble innestengt på hotellet. Vi leste på VG at 70 mennesker har blitt drept under karnevalet i Bolivia... 
Ved middagstider måtte vi igjen ta på ponchoene, og vi greide så vidt å komme oss helskinnet tilbake til samme restaurant igjen. Det var happy hour på dessert, så det ble kake før middagen. 
Til middag fikk vi i oss hver vår gode biffmåltid, før det var happy hour på drinker, to drinker for 25kr! 
Så var det salsakurs, til Marthes store glede. Vi fikk 15 min innføring i grunntrinnene, før det var fri salsadansing. En bra kveld! 


1 kommentar:

  1. Følger med daglig på reisen deres. Har snart ikke ord for hva dere ser og opplever. Så gøy å følge dere. Drar på hytta imorgen. Her daglig regn for tiden.

    SvarSlett